Suoraan sisältöön
Etusivu | Ajankohtaista

Ajankohtaista

Total ja Kirittäret yhteistyössä MLL:n kanssa

Kirittäret kutsui Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin toiminnassa mukana olevia lapsia ja nuoria lauantaina 18.8. pelattuun Kirittäret – Lappeenrannan Pesä Ysit puolivälieräotteluun. Tauon aikana Kirittäret ja Total Kiinteistöpalvelut luovuttivat Mannerheimin Lastensuojeluliiton käyttöön Kirittärien t-paitoja. Kirittäriltä paitoja oli luovuttamassa hallituksen puheenjohtaja Pia Tolonen, hallituksen jäsen Jarkko Rusanen ja Iina Valkeejärvi. Puolestaan vastaanottamassa paitoja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiristä oli Mari Tuppurainen. Kuva: Foto-Antti.

Onko tulossa vieraita ulkomailta? Vuokraa valtioliput Totalilta

Tiesitkö, että Totalilla on Jyväskylän ainoa valtiolippuvuokraamo? Meiltä löytyy lippuja joka lähtöön. Kansainvälisiä vierailuja on hyvä juhlistaa laittamalla vieraan kotimaan lippu salkoon. Kysy lisää myynti.total(at)totalpalvelut.fi.

Nimitysuutisia: Riikka Rahikainen Totalin asiakkuuspäälliköksi

Sosionomi (AMK) Riikka Rahikainen on nimitetty Total Kiinteistöpalvelut Oy:n asiakkuuspäälliköksi. Riikalla on em. ammattitutkinnon lisäksi siivousteknikon erikoisammattitutkinto sekä johtamisen erikoisammattitutkinto. Riikan vastuualueeseen kuuluvat uudet asiakkuudet, uusmyynti sekä asiakkuudenhoitomallin kehittäminen.

Riikka työskenteli aiemmin ISS Palvelut Oy:ssä tulosvastuullisena esimiehenä ja palvelupäällikkönä, hoitaen suuria valtakunnallisia asiakkuuksia sekä siivous- että aula- ja toimistopalveluissa. Riikka aloitti Totalissa 1.2.2018. Lisätietoja nimityksestä antaa toimitusjohtaja Ismo Kukkonen.

Tervetuloa Totaliin Riikka!

Total mukana rakentamassa resurssiviisasta Jyväskylää

Globaalit haasteet, kuten ilmastonmuutos ja luonnonvarojen hupeneminen, pakottavat uudelleenajatteluun. Jyväskylä haluaa olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä resurssiviisaassa ajattelussa ja toiminnassa. Total ton mukana rakentamassa viisaampaa huomista. Katso lisää http://www.esitteemme.fi/Resurssiviisas_Jyvaskyla/WebView.

Seuraa Totalia myös Facebookissa

Löydät meidät myös Facebookista. Total Kiinteistöpalvelut löydät osoitteesta https://www.facebook.com/totalpalvelut/ ja Total Market löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/totaltoimistopalvelut/. Total Marketin sivuilta löydät parhaat tarjoukset ja kivoja kilpailuja. Käyhän katsomassa!

Nimitysuutisia: Hanna-Mari Röytiö Totalin talouspäälliköksi

Kauppatieteiden maisteri Hanna-Mari Röytiö (s. 1976) on nimitetty Totalin talouspäälliköksi 1.1.2018 alkaen, pitkäaikaisen talouspäällikkömme Kalervo Niemisen siirtyessä eläkkeelle vuoden 2018 alkupuolella.

Kalervo valmistelee vuoden 2017 tilinpäätöksen ennen eläköitymistä. Hanna-Marilla on monipuolinen työkokemus vaativissa taloushallinnon tehtävissä mm. Jykes Oy:ssä ja Solteq Oyj:ssä, josta hän siirtyyTotalin palvelukseen. Lisätietoja nimityksestä antaa toimitusjohtaja Ismo Kukkonen.

Tervetuloa Totaliin Hanna-Mari!

Total Kiinteistöpalvelut Oy:lle on valittu uusi hallitus 1.10.2017 alkaen

Total Kiinteistöpalvelut Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa 29.9. valittiin yhtiölle uusi hallitus. Yhtiön hallituksen jäseniksi 1.10.2017 alkavalle toimikaudelle valittiin Kimmo Ahonen, Mervi Hovikoski, Anne Hujala, Kirsi Huusko, Pentti Niekka, Joni Rantala ja Markku Sveins henkilöstön edustajana.

Kimmo Ahonen toimii hallituksen puheenkohtajana ja Mervi Hovikoski varapuheenjohtajana.

Lia-Maria Kaihlanen on nimitetty siivouksen palvelupäälliköksi 11.9.2017 alkaen

Restonomi AMK Lia-Maria Kaihlanen on nimitetty Total Kiinteistöpalvelut Oy:n siivouksen vastuualueen palvelupäälliköksi.

Lia-Marialla on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus siivous- ja kiinteistöpalveluista; hän on edellisissä tehtävissä toiminut mm. Technopoliksella palvelupäällikkönä vastaten palveluista ja asiakaspalvelutiimistä, Lassila-Tikanoja Oyj:ssä yksikönpäällikkönä (siivous, tukipalvelut, kiinteistönhoito) Itä-Suomen alueella, yhteyspäällikkönä sekä palveluesimiehenä siivous- ja tukipalvelut –vastuualueella L & T:ssä, Joensuun ja Kuopion yksiköissä.

Lisätietoja nimityksestä: toimitusjohtaja Ismo Kukkonen, puh. 040 590 3223.

Jyväskylässä tankataan kaasua loppukesällä 2017 – Total Kiinteistöpalvelut Oy huolehtii LCNG-tankkausaseman päivystys- ja huoltotehtävistä

Gasum avaa Vaajakoskelle Jyväskylään kaasutankkausaseman. Tankkausasema sijoittuu Ruokosaaren ja Kanavuoren läheisyyteen osoitteeseen Metsälehmuksentie 9. Asema avautuu loppukesästä 2017 ja palvelee henkilöautojen, hyötyajoneuvojen ja raskaan liikenteen tarpeita.Jyväskylän tankkausasemalta saa tankattua paineistettua maa- ja biokaasua (CNG) polttoaineeksi henkilö-, jakelu-, jäteautoihin ja busseihin. Asema palvelee myös raskaan liikenteen ajoneuvoja tarjoamalla polttoaineeksi nesteytettyä maa- ja biokaasua (LNG/LBG).

Total Kiinteistöpalvelut Oy ja Gasum ovat allekirjoittaneet palvelusopimuksen, jossa Total palveluntuottajana sitoutuu suorittamaan tilaajalle LCNG-tankkausaseman päivystys-, valvonta-, huolto- ja korjaustehtävät. Aseman etävalvonta hoidetaan Gasumin Kouvolan keskusvalvomosta. "Olemme iloisia mahdollisuudesta tarjota vaativia palvelutehtäviä uudessa asiakkuudessa. Osapuolten tavoitteena on kehittää ja syventää yhteistyötä siten, että yhteiset toimintaprosessit kehittyvät sekä palvelun laatua ja asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti parannetaan", toteaa Total Kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ismo Kukkonen.

"Vaajakoskella sijaitsevan kaasuntankkausaseman turvallisuus- ja käytettävyysvaatimus on korkea. Koska Gasum ei itse ole läsnä Keski-Suomessa, tarvitsemme paikallisen yhteistyökumppanin huolehtimaan tankkausaseman päivittäisistä töistä. Kiinteistöhuoltoyrityksen käyttäminen kohteidemme paikallisiin töihin on meille uusi asia. Olemme tyytyväisiä Totalin henkilöstön aktiiviseen ja positiiviseen asenteeseen tankkausaseman päivittäistä kunnossapitoa kohtaan", toteaa Gasumin teknisten palveluiden tuotantopäällikkö Otto Mänty.

Lisätiedot:

Total Kiinteistöpalvelut Oy, toimitusjohtaja Ismo Kukkonen, puh. 040 590 3223, ja palvelujohtaja Sari Arikkala, puh. 050 60 834
Gasum Oy, tuotantopäällikkö Otto Mänty, puh. 040 532 0091

Total Kiinteistöpalvelut ja AVARN Security turvaavat Jyväskylän uuden sairaalan rakennustyömaan

SRV rakentaa Keski-Suomen sairaanhoitopiirille uuden sairaalan Jyväskylän Kukkumäkeen. AVARN Security ja Total Kiinteistöpalvelut Oy tuottavat yhteistyössä rakennustyömaalle turva- ja vartiointipalvelut.

Uusi sairaala valmistuu vuonna 2020. Sopimus turvallisuuspalveluista on voimassa rakentamisvaiheen ajan ja siihen kuuluvat hälytysajot ja paikallisvartiointipalvelut. Rakennustyömaan kokonaispinta-ala on noin 100.000 brm2, joten kyseessä on mittava työmaa, jonka turvaamisella on paikallisesti merkittävä työllistävä vaikutus.

Rakennustyömaiden turvallisuustarpeet vaihtelevat rakennusprojektin edetessä. Siksi on tärkeää, että turvallisuuspalvelua kyetään tuottamaan joustavasti ja skaalautuvasti.

”Palveluja tullaan kehittämään ja tarkentamaan yhteistyössä asiakkaan kanssa läpi sopimuskauden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen laadun rakennustyön joka vaiheessa” kertoo palveluesimies Tero Ratilainen AVARN Securityltä.

Total Kiinteistöpalvelut ja AVARN Security tiedottivat syksyllä 2016 yhteistyöstä, jonka myötä Total Kiinteistöpalvelut keskittää kaikki piirivartiointi- ja hälytysajopalvelunsa sekä arvokuljetuksensa AVARN Securitylle.

”Sairaalan rakennustyömaan turvaaminen yhteistyössä on hyvä esimerkki ja osoitus hienosti alkaneesta kumppanuudesta AVARN Securityn kanssa” Total Kiinteistöpalvelujen toimitusjohtaja Ismo Kukkonen toteaa.

Lisätietoa turvallisuuspalveluista

Total Kiinteistöpalvelut Oy, toimitusjohtaja Ismo Kukkonen
AVARN Security Oy, palveluesimies Tero Ratilainen

Lisätietoa sairaalahankkeesta

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin sivulta Uusi sairaala -projekti

  • Ota yhteyttä
  • Puh. 014 414 7400
  • myynti.total@totalpalvelut.fi
  • Total Kiinteistöpalvelut
  • Kuormaajantie 26
  • 40320 Jyväskylä
  • [kartta]

Total Kiinteistöpalvelut © 2018