Suoraan sisältöön
Etusivu | Ajankohtaista

Ajankohtaista

MIKKO IJÄS ASIAKKUUSPÄÄLLIKÖKSI

Mikko Ijäs on aloittanut 6.5. Totalilla kiinteistöhuollon asiakkuuspäällikkönä. Mikon taustalta löytyy miltei kahdenkymmenen vuoden kokemus kiinteistöjen ylläpidosta.

Viimeiset kahdeksan vuotta toimin teknisenä isännöitsijänä, jolloin kiinteistöjen ylläpidollinen vastuu on ollut tärkein työtehtävistäni.

"Kokemusta on erilaisista kiinteistöhuollon tehtävistä varsin laajalla skaalalla konekuskista teknisen huoltomiehen töihin, joten päivittäiset pienemmät ja suuremmat haasteet ja niiden ratkominen eivät ole uutta."

SOL PALVELUT OSTI TOTAL KIINTEISTÖPALVELUT

SOL Palvelut Oy on ostanut Total Kiinteistöpalvelut Oy:n 21.2.2019, kauppa saatiin päätökseen 1.3.2019. Total jatkaa SOL Palvelujen tytäryhtiönä.

Total Kiinteistöpalvelujen vastuuhenkilönä toimii liiketoimintajohtaja Lia-Maria Ihatsu, ja hänen esimiehnään toimii SOL Palvelujen liiketoimintajohtaja Jussi Holopainen. Lia-Maria vastuulla on myös kiinteistö- ja turvapalvelujen organisointi ja johtaminen, näiden osalta Lia-Maria tukena on SOL Palvelujen liiketoimintajohtaja Juha Savolainen.

Siivous- ja aulapalvelujen vastuuhenkilönä toimii asiakkuuspäällikkö Rikka Rahikainen.

Lisätietoja asiasta antavat:

Lia-Maria Ihatsu, 050 600 55

Jussi Holopainen, 0400 565 797

Juha Savolainen, 040 152 4523

TOTAL KIINTEISTÖPALVELUT JA 014-KULJETUS YHTEISTYÖHÖN KOSKIEN ATERIA- JA KAUPPAPALVELUJEN KULJETUKSIA

Total Kiinteistöpalvelut Oy ja 014-Kuljetus Oy ovat sopineet kylmien aterioiden kuljetuksia ja kauppapalvelujen kuljetuksia koskevasta yhteistyöstä. Total Kiinteistöpalvelut Oy:n henkilöstöä siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä 014-Kuljetus Oy:n palvelukseen osittaisessa liikkeenluovutuksessa perustuen 31.10.2018 allekirjoitettuun yhteistoimintasopimukseen. Ateriapalvelut ja kauppapalvelut liittyvät suurelta osin Jyväskylän alueen vanhuspalveluiden toteuttamiseen ja kotona asumisen tukemiseen.


Osittaisen liikkeenluovutuksen piirissä on aluksi kaksi kuljettajaa ja sen tavoitteena on tehostaa Total Kiinteistöpalvelujen ja 014-Kuljetuksen kuljetustoimintojen resursseja ateria-, kauppapalvelujen ja muiden kuljetusten kiristyvässä kilpailussa sekä varmistaa laadukkaat kuljetussuoritteet toimeksiantajille.


Total Kiinteistöpalvelut Oy keskittyy jatkossa tuottamaan strategian mukaisia monipuolisia siivouksen ja kiinteistönhoidon palveluja (mukaan lukien oheispalveluina kiinteistö-, valvomo-, hälytyskeskus- ja aulapalvelut). Kuljetuspalvelut tuotetaan jatkossa kumppanuusmallilla yhteistyössä 014-Kuljetus Oy:n kanssa. Toimenpiteellä tavoitellaan laadullisia hyötyjä ja tarjotaan siirtyvälle henkilöstölle mahdollisuuden laajentaa ja hyödyntää omaa ammatillista osaamistaan tunnetun paikallisen kuljetusyrityksen palveluksessa. Tämä toteutus on jatkoa johdonmukaiselle kumppanuusmallien kehittämiselle Totalissa.

Järjestelyn kautta varmistetaan, että Total Kiinteistöpalvelut Oy:llä on käytössään laadukkaimmat kuljetusratkaisut, hyvä kuljetusasioiden osaaminen, nykyaikainen ja vähäpäästöinen kuljetuskalusto sekä vahva paikallistuntemus, kertoo 014-Kuljetus Oy:n toimitusjohtaja Harri Koljonen. Yritys tarjoaa siirtyvälle henkilöstölle laajan ammatillisen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä kuljetusalan työtehtävissä, Harri Koljonen jatkaa.

Alihankintaan siirtyminen ja osittainen liikkeenluovutus eivät koske muita Total Kiinteistöpalvelut Oy:n toimintoja eikä vastuualueita. Palvelusopimusten sisältö ja laajuus säilyvät ennallaan, eivätkä ne edellytä nykyisiltä asiakkailta toimenpiteitä.
Lisätietoja:
Total Kiinteistöpalvelut Oy, liiketoimintajohtaja Lia-Maria Ihatsu, puh. 050 600 55
014-Kuljetus Oy, toimitusjohtaja Harri Koljonen, puh. 044 578 5111

Total ja Kirittäret yhteistyössä MLL:n kanssa

Kirittäret kutsui Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin toiminnassa mukana olevia lapsia ja nuoria lauantaina 18.8. pelattuun Kirittäret – Lappeenrannan Pesä Ysit puolivälieräotteluun. Tauon aikana Kirittäret ja Total Kiinteistöpalvelut luovuttivat Mannerheimin Lastensuojeluliiton käyttöön Kirittärien t-paitoja. Kirittäriltä paitoja oli luovuttamassa hallituksen puheenjohtaja Pia Tolonen, hallituksen jäsen Jarkko Rusanen ja Iina Valkeejärvi. Puolestaan vastaanottamassa paitoja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiristä oli Mari Tuppurainen. Kuva: Foto-Antti.

Total mukana rakentamassa resurssiviisasta Jyväskylää

Globaalit haasteet, kuten ilmastonmuutos ja luonnonvarojen hupeneminen, pakottavat uudelleenajatteluun. Jyväskylä haluaa olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä resurssiviisaassa ajattelussa ja toiminnassa. Total ton mukana rakentamassa viisaampaa huomista. Katso lisää http://www.esitteemme.fi/Resurssiviisas_Jyvaskyla/WebView.

Seuraa Totalia myös Facebookissa

Löydät meidät myös Facebookista. Total Kiinteistöpalvelut löydät osoitteesta https://www.facebook.com/totalpalvelut/ ja Total Market löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/totaltoimistopalvelut/. Total Marketin sivuilta löydät parhaat tarjoukset ja kivoja kilpailuja. Käyhän katsomassa!

Jyväskylässä tankataan kaasua – Total Kiinteistöpalvelut Oy huolehtii LCNG-tankkausaseman päivystys- ja huoltotehtävistä

Gasum avaa Vaajakoskelle Jyväskylään kaasutankkausaseman. Tankkausasema sijoittuu Ruokosaaren ja Kanavuoren läheisyyteen osoitteeseen Metsälehmuksentie 9. Asema palvelee henkilöautojen, hyötyajoneuvojen ja raskaan liikenteen tarpeita.Jyväskylän tankkausasemalta saa tankattua paineistettua maa- ja biokaasua (CNG) polttoaineeksi henkilö-, jakelu-, jäteautoihin ja busseihin. Asema palvelee myös raskaan liikenteen ajoneuvoja tarjoamalla polttoaineeksi nesteytettyä maa- ja biokaasua (LNG/LBG). Total Kiinteistöpalvelut Oy ja Gasum ovat allekirjoittaneet palvelusopimuksen, jossa Total palveluntuottajana sitoutuu suorittamaan tilaajalle LCNG-tankkausaseman päivystys-, valvonta-, huolto- ja korjaustehtävät. Aseman etävalvonta hoidetaan Gasumin Kouvolan keskusvalvomosta.

"Vaajakoskella sijaitsevan kaasuntankkausaseman turvallisuus- ja käytettävyysvaatimus on korkea. Koska Gasum ei itse ole läsnä Keski-Suomessa, tarvitsemme paikallisen yhteistyökumppanin huolehtimaan tankkausaseman päivittäisistä töistä. Kiinteistöhuoltoyrityksen käyttäminen kohteidemme paikallisiin töihin on meille uusi asia. Olemme tyytyväisiä Totalin henkilöstön aktiiviseen ja positiiviseen asenteeseen tankkausaseman päivittäistä kunnossapitoa kohtaan", toteaa Gasumin teknisten palveluiden tuotantopäällikkö Otto Mänty.

Total Kiinteistöpalvelut ja AVARN Security turvaavat Jyväskylän uuden sairaalan rakennustyömaan

SRV rakentaa Keski-Suomen sairaanhoitopiirille uuden sairaalan Jyväskylän Kukkumäkeen. AVARN Security ja Total Kiinteistöpalvelut Oy tuottavat yhteistyössä rakennustyömaalle turva- ja vartiointipalvelut.

Uusi sairaala valmistuu vuonna 2020. Sopimus turvallisuuspalveluista on voimassa rakentamisvaiheen ajan ja siihen kuuluvat hälytysajot ja paikallisvartiointipalvelut. Rakennustyömaan kokonaispinta-ala on noin 100.000 brm2, joten kyseessä on mittava työmaa, jonka turvaamisella on paikallisesti merkittävä työllistävä vaikutus.

Rakennustyömaiden turvallisuustarpeet vaihtelevat rakennusprojektin edetessä. Siksi on tärkeää, että turvallisuuspalvelua kyetään tuottamaan joustavasti ja skaalautuvasti.

”Palveluja tullaan kehittämään ja tarkentamaan yhteistyössä asiakkaan kanssa läpi sopimuskauden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen laadun rakennustyön joka vaiheessa” kertoo palveluesimies Tero Ratilainen AVARN Securityltä.

Total Kiinteistöpalvelut ja AVARN Security tiedottivat syksyllä 2016 yhteistyöstä, jonka myötä Total Kiinteistöpalvelut keskittää kaikki piirivartiointi- ja hälytysajopalvelunsa sekä arvokuljetuksensa AVARN Securitylle.

Lisätietoa turvallisuuspalveluista

Total Kiinteistöpalvelut Oy, liiketoimintajohtaja Lia-Maria Ihatsu
AVARN Security Oy, palveluesimies Tero Ratilainen

Lisätietoa sairaalahankkeesta

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin sivulta Uusi sairaala -projekti

  • Ota yhteyttä
  • Puh. 014 414 7400
  • myynti.total@totalpalvelut.fi
  • Total Kiinteistöpalvelut
  • Kuormaajantie 26
  • 40320 Jyväskylä
  • [kartta]

Total Kiinteistöpalvelut © 2019