Suoraan sisältöön
Etusivu | Palvelut | Kiinteistönhoito ja -huoltopalvelut

Kiinteistönhoitoa ja -huoltoa sisällä ja ulkona

Hoivalaitoksista palolaitoksiin, tehtaasta terveysasemaan ja kaikkea siltä väliltä – meillä on mittava kokemus niin julkisten kuin yksityistenkin kohteiden kiinteistönhoidosta. Olemme jo vuosia pitäneet huolta eri toimialojen kiinteistöistä ja tiloista, niin perustarpeista, kuin vaativien toimintaympäristöjen kiinteistönhoidosta.

Meiltä saat monipuoliset kiinteistönhoidon palvelut saman katon alta, osaavan henkilöstömme voimin. Suunnittelemme palvelupaketin asiakkaan tarpeen mukaan ja täydennämme sitä tarvittaessa esimerkiksi talotekniikan palveluillamme. Teknisen osaamisen lisäksi tuotamme asiantuntijapalveluita, muun muassa koulutuksia ja kiinteistönhoidon mitoituspalveluita vaikkapa ulkoistustilanteisiin. Apunamme ovat myös hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit. Kehitämme palveluitamme yhdessä asiakkaan kanssa ja pystymme joustamaan muuttuvissa tilanteissa. Käytämme asiakkaan sähköisiä huoltokirjoja ja tarvittaessa ylläpidämme niitä.

Toimiva kiinteistönhoito ja –huolto takaa viihtyvyyden ja ylläpitää kiinteistön arvoa, niin tänään kuin huomennakin.

Kiinteistönhoidon asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluidemme avulla tuotamme tehokasta ja turvallista kiinteistönhoitoa paikallisesti ja valtakunnallisesti. Toteutamme kiinteistön ylläpidon suunnittelut, kiinteistönhoidon mitoitukset ja huoltokirjakoordinoinnit sekä koulutuspalveluita.

Esimerkkinä asiantuntijapalveluistamme on kunnan kiinteistönhoidon mitoituspalvelut ulkoistamistilanteessa. Lisäksi teemme erinäisiä työaluekartoituksia ja dokumentointia CAD-ohjelmien avulla sekä konsultoimme huoltokirjasisältöjen kiinteistönhoito- ja huoltotehtäviin liittyen.

Kiinteistönhoidon tekniset palvelut

Kiinteistönhoidon ja –huollon teknisinä palveluina tarjoamme huoneistoremonttipalveluita ja LVIAS –huoltopalveluita. Ilmastointikonehuoltopalveluihimme kuuluvat perushuollon lisäksi kartoitukset ja korjaukset.

Kiinteistöautomaatiovalvomopalvelumme toimii 24/7 ammattitaitoisen henkilöstön voimin. Valvomonhoitajat toimivat päivittäisessä yhteistyössä kiinteistönhoitohenkilökunnan kanssa, jolloin kiinteistön järjestelmät ja käyttäjien olosuhteet pysyvät asianmukaisina. Lisäksi valvomonhoitajillamme on vahva ammattitaito kiinnittää huomiota kiinteistön energiahallintaan.

Teknisenpalvelun henkilöstömme takaa että kiinteistösi voi hyvin, vakka työ ei aina käyttäjälle näkyisikään.

Kiinteistönhoidon ylläpitopalvelut

Kiinteistönhoidon ylläpitopalveluina tuotamme kiinteistöjen hoitoa ja huoltoa, ulkoaluetöitä ja viherpalveluita. Me tunnemme kiinteistöjen koko elinkaaren tekniikan ja tarpeet alusta loppuun saakka. Ennakoimalla ja havainnoimalla kiinteistösi tulevia tarpeita saavutetaan kustannustehokkaita ratkaisuja ja ennen kaikkea vältytään monilta ikäviltä ongelmilta. Pidämme huolen että viihtyvyys ja turvallisuus kiinteistössä on korkealla tasolla. Kehitämme mielellämme palvelupakettia asiakkaiden toiveiden mukaan.

Päivystys
Kiinteistönhuoltomme päivystää ympäri vuorokauden kaikkina vuodenpäivinä. Päivystyksen avulla estämme lisävahinkojen syntymisen vahinkotilanteissa sekä minimoimme omaisuusvahingot. Hoidamme akuutit tilanteet ammattitaidolla ja luotettavasti, palvelukeskusta hyödyntäen.

Päivystystaphtuma kulkee meillä näin:
1. Palvelukeskuksemme asiakaspalvelija vastaa huoltopuheluun/-sähköpostiin (24/7)
2. Kartoitetaan ongelma, kirjataan vika ja soittajan yhteystiedot
3. Työ priorisoidaan
4. Tieto kiinteistöpäivystäjälle, jossa kiireetön/kiireellinen vika hoidetaan sovitulla aikataululla
5. Päivystystyö informoidaan asiakkaalle sovitusti

Me olemme ammattilaisia, jotka hoitavat vankalla kokemuksella kiinteistön kokonaisvaltaisen ylläpidon!

  • Ota yhteyttä
  • Puh. 014 414 7400
  • myynti.total@totalpalvelut.fi
  • Total Kiinteistöpalvelut
  • Kuormaajantie 26
  • 40320 Jyväskylä
  • [kartta]

Total Kiinteistöpalvelut © 2018