Suoraan sisältöön
Etusivu | Palvelut | Kiinteistönhoito ja -huoltopalvelut

Monipuoliset kiinteistönhoidon palvelut sisällä ja ulkona

Hoivalaitoksista palolaitoksiin, tehtaasta terveysasemaan ja kaikkea siltä väliltä – meillä on mittava kokemus niin julkisten kuin yksityisten kohteiden kiinteistönhoidosta. Olemme jo vuosia pitäneet huolta eri toimialojen kiinteistöistä ja tiloista, niin perustarpeista, kuin vaativien toimintaympäristöjen kiinteistönhoidosta.

Meiltä saat monipuoliset kiinteistönhoidon palvelut saman katon alta, osaavan henkilöstömme voimin. Suunnittelemme palvelupaketin asiakkaan tarpeen mukaan ja täydennämme sitä tarvittaessa muilla palveluillamme. Teknisen osaamisen lisäksi tuotamme asiantuntijapalveluita, koulutuksia ja kiinteistönhoidon mitoituspalveluita (vaikkapa ulkoistustilanteisiin). Apunamme ovat luotettavat yhteistyökumppanit. Kehitämme palveluitamme yhdessä asiakkaan kanssa ja joustamme muuttuvissa tilanteissa. Käytämme asiakkaan sähköisiä huoltokirjoja ja tarvittaessa ylläpidämme niitä.

Toimiva kiinteistönhoito ja –huolto takaa viihtyvyyden ja ylläpitää kiinteistön arvoa, nyt ja tulevaisuudessa.

Kiinteistönhoidon asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluidemme avulla tuotamme ammattitaitoista kiinteistönhoitoa paikallisesti ja valtakunnallisesti. Toteutamme kiinteistön ylläpidon suunnittelut, kiinteistönhoidon mitoitukset ulkoistamistilanteissa sekä koulutuspalveluita.

Lisäksi teemme työaluekartoituksia ja dokumentointia CAD-ohjelmien avulla sekä konsultoimme huoltokirjasisältöjen kiinteistönhoito- ja huoltotehtäviin liittyen.

Kiinteistönhoidon tekniset palvelut

Kiinteistönhoidon ja –huollon teknisinä palveluina tarjoamme huoneistoremonttipalveluita ja LVIAS –huoltopalveluita. Ilmastointikonehuoltopalveluihimme kuuluvat perushuollon lisäksi kartoitukset ja korjaukset.

Kiinteistöautomaatiovalvomopalvelumme toimii 24/7 ammattitaitoisen henkilöstön voimin. Valvomonhoitajat toimivat päivittäisessä yhteistyössä kiinteistönhoitohenkilökunnan kanssa, jolloin kiinteistön järjestelmät ja käyttäjien olosuhteet pysyvät asianmukaisina. Valvomonhoitajillamme on vahva ammattitaito kiinnittää huomiota kiinteistön energiahallintaan.

Teknisenpalvelun henkilöstömme takaa että kiinteistösi voi hyvin.

Kiinteistönhoidon ylläpitopalvelut

Kiinteistönhoidon ylläpitopalveluina tuotamme kiinteistöjen hoitoa ja huoltoa, ulkoaluetöitä ja viherpalveluita. Ennakoimalla ja havainnoimalla kiinteistösi tulevia tarpeita saavutetaan kustannustehokkaita ratkaisuja ja vältytään monilta ikäviltä ongelmilta. Pidämme huolen että viihtyvyys ja turvallisuus kiinteistössä on korkealla tasolla. Kehitämme mielellämme palvelukokonaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaan.

Päivystys
Kiinteistönhuoltomme päivystää ympäri vuorokauden kaikkina vuodenpäivinä. Päivystyksen avulla estämme lisävahinkojen syntymisen vahinkotilanteissa sekä minimoimme omaisuusvahingot. Hoidamme akuutit tilanteet ammattitaidolla ja luotettavasti, palvelukeskusta hyödyntäen.

Päivystystaphtuman eteneminen:
1. Palvelukeskuksen valvomotyöntekijä vastaa huoltopuheluun/-sähköpostiin (24/7)
2. Kartoitetaan ongelma, kirjataan vika ja soittajan yhteystiedot
3. Työ priorisoidaan
4. Tieto välitetään kiinteistöpäivystäjälle, jossa kiireetön/kiireellinen vika hoidetaan sovitulla aikataululla
5. Päivystystyö raportoidaan asiakkaalle sovitusti

  • Ota yhteyttä
  • Puh. 014 414 7400
  • myynti.total@totalpalvelut.fi
  • Total Kiinteistöpalvelut
  • Kuormaajantie 26
  • 40320 Jyväskylä
  • [kartta]

Total Kiinteistöpalvelut © 2019