Suoraan sisältöön
Etusivu | Palvelut | Siivous

Siivouspalvelut juuri sinun tarpeisiisi

Huoletonta arkea

Siivouspalvelumme asiakkaana varmistat arkesi sujuvuuden ja työympäristösi viihtyisyyden. Paikallisena toimijana olemme aidosti sinua lähellä, ja pystymme reagoimaan muuttuviin tarpeisiisi ja äkillisiin tilanteisiin nopeasti ja joustavasti. Kattavan laadunvalvonnan avulla varmistamme palvelumme laadun. Haluamme palvella sinua joka päivä täydellä sydämellä, ylpeinä työmme tuloksista. Voit nähdä meitä totalilaisia päivittäin siivoamassa monenlaisissa kohteissa: kouluissa, päiväkodeissa, terveydenhuollon kohteissa, toimistoissa, myymälöissä, huoltoasemilla, tehdasympäristöissä. Olemme laaja-alaisia siivouksen ammattilaisia, ja kun me huolehdimme tiloistasi, sinä voit keskittyä omaan työhösi huolettomin ja turvallisin mielin.

Huippuammattilaiset palveluksessasi

Siivoojamme ovat paitsi eri pintamateriaalien, siivousmenetelmien ja puhdistusaineiden asiantuntijoita, myös iloisia asiakaspalvelijoita, joilla on hymy herkässä. Ammattitaitoisen, välittävän ja yksilöä kunnioittavan esimiestyön avulla pyrimme myös pitämään hymyn henkilöstömme huulilla. Hyvinvoiva ja työssään viihtyvä henkilöstö on avain toistuviin onnistumisiimme. Yli 80 % siivoojistamme omaa puhtaanapitoalan koulutuksen ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, muun muassa oppisopimusten avulla. Esimiehemme ja palveluohjaajamme ovat laadunvalvonnan osalta Insta 800-koulutettuja, ja voimme tarpeen tullen kouluttaa myös sinun henkilöstöäsi.

Verraton palvelukokemus

Hyvä palvelu on paljon muutakin kuin vain hyvää siivouksen laatua. Siksi panostammekin henkilökohtaiseen, juuri sinun tarpeesi huomioivaan palveluun ja aktiiviseen vuoropuheluun kanssasi. Tavoitat meidät aina helposti ja nopeasti. Saat meiltä myös mitoituspalvelut, laadun arvioinnit sekä muut siivouksen asiantuntijapalvelut. Reipas tilaussiivoustiimimme palvelee sinua esimerkiksi ikkunanpesussa tai lattioiden perussiivouksessa.

Ympäristö on yhteinen asia

Kun me huolehdimme tiloistasi, huolehdimme myös ympäristöstä: käytämme ympäristömyötäisiä puhdistusaineita ja kestäviä, kierrätettäviä välineitä. Annostelemme oikein ja pidämme työssä käytettävät koneet ja laitteet kunnossa. Osaamme neuvoa sinua myös pintamateriaalien valinnassa, ympäristönäkökulma huomioiden.

Asiakkaanamme olet ykkönen!

  • Ota yhteyttä
  • Puh. 014 414 7400
  • myynti.total@totalpalvelut.fi
  • Total Kiinteistöpalvelut
  • Kuormaajantie 26
  • 40320 Jyväskylä
  • [kartta]

Total Kiinteistöpalvelut © 2019