Suoraan sisältöön
Etusivu | Palvelut | Viherpalvelut

Viherpalvelut

Monipuolisen kasvivalikoiman lisäksi saat kauttamme vihersisustussuunnitelmat, istutusten toteutuksen alusta loppuun, viherkasvien/kausi-istutusten hoidon tai viherkasvien vuosihuollot. Meillä on myös kattava valikoima erikokoisia ja –näköisiä ruukkuja eri tarpeisiin.

Kausi-istutukset

Kuva: Annukan viherpalveluToteutamme ammattitaidolla eri vuodenaikoihin ja sesonkeihin sopivat kausikasvi-istutukset sisääntuloihin, terasseille ja yritysten julkisivuille. Kausikasvisesonkeja ovat esimerkiksi narsissikausi maalis-huhtikuussa, orvokkikausi toukokuussa, kesäkukkakausi kesäkuun alusta eteenpäin, sekä syksyllä kanervat, callunat, havut jne. Tarvittaessa huolehdimme istutusten kunnosta läpi kasvukauden kastelemalla, lannoittamalla ja huoltamalla muuten kasveja säännöllisesti.

Vihersisustus

Viherkasvit sisätiloissa lisäävät tutkitusti viihtyisyyttä. Niiden on todettu myös lisäävän työtyytyväisyyttä, rentouttavan ja poistavan stressiä. Hyvinvoivat ja hoidetut viherkasvit ovat ilo silmälle ja jättävät asiakkaisiin positiivisen muistijäljen.

Ennen suunnittelun aloitusta teemme tiloissa kartoituskäynnin, jossa todetaan esimerkiksi valo-olosuhteet, tilan koko, sekä asiakkaan tarpeet.

Ammattitaidolla tehty vihersisustussuunnitelma ottaa huomioon sekä tilan, että kasvien asettamat vaatimukset asiakkaan toiveita unohtamatta.

Toteutamme koko vihersisustusketjun aina suunnittelusta ja ruukkujen sekä kasvien hankinnasta valmiiden tuotteiden toimitukseen asiakkaalle ja niiden ympärivuotiseen hoitoon.

Viherseinät ja –taulut

LiveDivider kaksipuolinen tilanjakajaviherseinä on tyylikäs ja trendikäs valinta esimerkiksi toimistoihin. Vesisäiliö kätkeytyy vain 28 cm paksuisen seinän sisään.

LivePicture viherkasvitaulut ovat oiva valinta esimerkiksi silloin, kun lattiapinta-ala on vähissä. Saatavana useita eri kokoja.

Ruukku- ja kasvivalikoima

Saatavana todella monipuolinen valikoima erilaisia ruukkuja altakasteluruukuista aina spesiaaleihin sisustusruukkuihin.

Kasvivalikoima elää sesonkien mukaan. Perus kausikasvien ja viherkasvien lisäksi valikoimastamme kasveja myös vaativimpiin tarpeisiin.

Toimimme yhteistyössä Annukan Viherpalvelujen kanssa.
kuvat: Annukan viherpalvelu

  • Ota yhteyttä
  • Puh. 014 414 7400
  • myynti.total@totalpalvelut.fi
  • Total Kiinteistöpalvelut
  • Kuormaajantie 26
  • 40320 Jyväskylä
  • [kartta]

Total Kiinteistöpalvelut © 2019