Suoraan sisältöön
Etusivu | Yritys

Total yrityksenä - paikallinen ja osaava toimija

Totalin noin 200 työntekijää on tuottamassa hyvää arkea tuhansille ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Tuotamme monipuolisia kiinteistönhoito- ja siivouspalveluita (mukaan lukien oheispalvelut) kouluissa, päiväkodeissa, terveys-asemilla, erilaisissa yrityksissä ja kauppaliikkeissa. Yhtiö kuuluu Jyväskylän kaupunkikonserniin.

Total palvelee asiakkaita yksilöllisesti ja paikallisesti Keski-Suomessa. Kehitämme tapaamme toimia kumppanuuksien kautta. Ideoimme yhdessä uusia toimintamalleja ja uskallamme kokeilla uusia asioita. Toiminnan lähtökohtana on avoimuus ja vuorovaikutus.

Totalin missio

Tuottamalla laadukkaita siivouksen ja kiinteistönhoidon palveluita (ml. tukipalvelut) mahdollistamme asiakkaidemme täysipainoisen keskittymisen omiin ydintoimintoihinsa.

Totalin visio

Olemme esimerkillinen palveluntuottaja, vastuullinen työnantaja ja ympäristöystävällinen toimija vuoden jokaisena päivänä.

Totalin arvot

ASIAKAS ENSIN

AMMATTITAITO JA OSAAMINEN

VASTUULLINEN TULOKSEN TEKEMINEN

LUOTETTAVUUS

Total toimii ympäristöystävällisesti ja resurssiviisaasti

Total Kiinteistöpalvelut Oy:llä on ISO 14001:2004 standardin mukainen ympäristöjärjestelmä. Ympäristöjärjestelmä on systemaattinen tapa kehittää ympäristöasioiden hallintaa ja ympäristönsuojelutoimien tuloksellisuutta.

Total Kiinteistöpalvelut Oy:n toiminnan keskeisenä sisältönä on elinkaareltaan kestävän ja viihtyisän toimintaympäristön tarjoaminen asiakkaille. Total Kiinteistöpalvelut Oy kehittää jatkuvasti omia palveluitaan ja seuraa tuotteiden ympäristöystävällisyyden kehitystä. Tätä kautta tehostetaan energian ja raaka-aineiden käyttöä sekä vähennetään ympäristöä kuormittavia päästöjä. Kehitämme työmenetelmiä jatkuvasti. Edellytämme myös alihankkijoiltamme ympäristöperiaatteiden hyväksymistä ja noudattamista.

Tavoitteena on ympäristöä säästävä, sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi. Toiminnalla haemme energiatehokuutta, kilpailukykyä ja kustannussäästöjä sekä asiakkaille että omaan toimintaamme. Johdamme toimintaamme ja hankintojamme niin ikään resurssiviisaasti. Tämä tarkoittaa mm. konehankintojen ohjaamista vähäpäästöisiin (EU6) ajoneuvoihin ja kiinteistönhoitokoneisiin sekä siivouksen ympäristöystävällisiin koneisiin.

  • Ota yhteyttä
  • Puh. 014 414 7400
  • myynti.total@totalpalvelut.fi
  • Total Kiinteistöpalvelut
  • Kuormaajantie 26
  • 40320 Jyväskylä
  • [kartta]

Total Kiinteistöpalvelut © 2019